MUĞLA / SEYDİKEMER - Eşen İmam Hatip Ortaokulu

Eşen İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Eşen Mah. Cumhuriyet cad. Okul Sokak No1 Seydikemer/MUĞLA .................................... Twitter Adres. Esenihoo .......................... Instagram Adres. esenimamhatiportaokulu Facebook. Eşen İho Seydikemer
Vizyon
Eşen İmam Hatip Ortaokulu olarak Atatürk ilkelerine bağlı, insan hakları ve laik ve demokratik Cumhuriyetin milli kültürel sosyal etik değerlerine bağlı anayasal düzene inanan, bilimsel düşünceyi kendi ve toplumsal yaşamının vazgeçilmez unsuru olarak algılayan takım ve ekip olmayı başarmış eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya: yararların liderlerini yetiştiren çağdaş bir kurum olmak.
Misyon
Eşen İmam Hatip Ortaokulu olarak Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı okulumuzun sosyoekonomik durumu göz önüne alınarak belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin kabiliyetlerine uygun bir eğitim öğretim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmeye ortam hazırlamak ve okulda öğrenim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir. Başarıyı övmek ve ödüllendirmek örnek olmalarını sağlamak amacımızdır.
Dolmuş ve ya Otobüs
Taşımalı öğrenci servisi
Seydikemer İlçe merkezine 25 km Muğla İl merkezine 165 kmdir.